Tuulilasinpesuneste – kattavasti toimitettuina

Tuulilasinpesunesteellä on väliä. Tuotteen pitää toimia paitsi tehokkaasti puhdistaen, myös sen valmistuksessa on huomioitu Suomen sääolot, jotka asettavat nesteen ominaisuuksille omat haasteensa. Espoossa ja Vantaalla toimiva Eripro Oy maahantuo kotimaiset tuulilasinpesunesteet ammattikäyttöön, joilla tehdään kirkasta jälkeä vaativissakin kohteissa ja olosuhteissa.

Edustamme tuttuja ja laadustaan tunnettuja tuotemerkkejä, jotka ovat lasinpesunesteiden ykkösluokkaa. Aineilla irrotetaan liat, hyönteisjätteet, maantiesuolat sekä muut epäpuhtaudet tuulilaseista varsin perusteellisesti ja turvallisesti. Pohjoisen säihin suunnitellut nesteet estävät perusjärjestelmän jäätymisen kovillakin pakkasilla.

Asiakkaitamme ovat teollisuus, konepajat, autojen maahantuojat sekä muut alan ammattilaiset, jotka voivat tilata tuulilasinpesunestettä meiltä suurissa erissä bulkkitavarana. Toimitamme tuotteet koko Suomen alueelle ja ulkomaille.

Tuulilasinpesuneste vaativiin keleihin

Tuotteisiimme kuuluu hyvä valikoima tuulilasinpesunesteitä. Esimerkiksi Nordic-tuulilasinpesuneste poistaa epäpuhtaudet pinnalta varmalla lopputuloksella ja estää jäätymisen parhaimmillaan jopa -50 asteeseen asti. Pesutulos on erinomainen, eikä neste jätä lasiin ikävää kalvoa. Aine sopii käytettäväksi ympäri vuoden.

Saatavilla on sekä käyttövalmis että tiivisteestä valmistettava tuulilasinpesuneste. Pakkausten kokoluokat yltävät aina 1000 l asti – toimitamme nesteet konteittain tai lavoittain asiakkaan tarpeen mukaan.

Lasinpesuaine joka ei petä

Kun panostetaan tuotteiden laatuun, panostetaan myös laadukkaaseen lopputulokseen. Me Eripro Oy:ssä olemme valinneet lasinpesuaineisiin vain korkealuokkaisia nesteitä, jotka tekevät tehtävänsä lähdes yhdellä pyyhkäisyllä. Haluamme, että asiakkaidemme työ sujuu mahdollisimman nopeasti, tehokkaasti ja helposti.

Tuotteita on saatavilla runsas valikoima. Ammattilaisemme auttavat mielellään valitsemaan juuri sinun työhösi sopivat lasinpesuaineet. Valikoimasta löytyy tuotteet myös kalustopesuihin sekä teollisuuspesuihin.

Toimitamme lasinpesunesteet varastoistamme Espoosta ja Vantaalta

Toimitukset lähtevät varastoistamme joka puolelle Suomea sekä myös ulkomaille, missä asiakkaamme sitten tuotteitamme tarvitsevatkaan. Kemikaalien maahantuontiin erikoistuneena yrityksenä saat meiltä myös muut pesunesteet ja -jauheet teollisuuden tarpeisiin. Tutki ihmeessä valikoimaamme tarkemmin ja pyydä tarjous tai tilaa lasinpesunesteet heti varastostamme.

Tuulilasinpesuneste pitää ikkunat kirkkaina

Kilometrien kuluessa auton tuulilasiin kertyy likaa ja epäpuhtauksia. Laadukas tuulilasinpesuneste poistaa tehokkaasti lian tuulilasista sekä pitää samalla auton putkiston ja pesunestesäiliön sulana. Tuotteidemme avulla auton tuulilasi puhdistuu nopeasti niin, että lopputuloksena on kirkas pinta ilman häiritsevää kalvoa.

Puhdas tuulilasi lisää ajomukavuutta ja edistää liikenneturvallisuutta. Kirkkaassa auringonpaisteessa likaisen tuulilasin näkyvyys voi olla hyvin heikko, koska valo heijastuu liasta siten, ettei lasista näe läpi. Huono näkyvyys tekee autoilusta paitsi hankalaa myös turvatonta. Tuulilasinpesuneste onkin yksi autoilijan ykköshankinnoista ja sen riittävyydestä huolehtiminen yksi arkiaskareista. Tuulilasinpesunestettä kannattaa lisätä säännöllisesti auton lasinpesunestesäiliöön.

Talvikuukausina kireät pakkaset asettavat omat haasteensa autoilijoille. Kylmällä säällä myös lasinpesuneste ja sen ominaisuudet joutuvat testiin. Monipuoliseen valikoimaamme kuuluvat tuulilasinpesunesteet, jotka on kehitetty Suomen ankariin ja vaihteleviin olosuhteisiin. Ne estävät tuulilasin jäätymisen kovillakin pakkasilla. Teiden suolauksen takia lasinpesunesteen määrässä ei kannata säästää talvisin. Jos ikkunaa pyyhkii liian kuivana, pyyhkijöiden sulat kuluvat ja tuulilasi naarmuuntuu, koska neste ei huuhdo suolaa ja hiekkaa pois.