Tehokkaat pesuaineet teollisuuteen ja korjaamoille

Tehokkaat pesuaineet teollisuuteen ja korjaamoille. Tarjoamme erittäin tehokkaita pesuaineita ammattikäyttöön, silloin kun tarvitaan puhdas lopputulos. Oikeanlaisilla pesuaineilla pinttyneinkin lika saadaan irroitettua, saat meiltä tuotteet myös kalustopesuja varten sekä tuulilasinpesuun.

TO-6S Osienpesujauhe

TO-6S on kehitetty rauta-, teräs-, seos-metalli ja kevyt- metalliosien pesuun kuumissa altaissa sekä matalavaahtoisena ennen kaikkea kammio- eli osienpesukoneisiin.

Tehoaineet

  • Ionittomia tensidejä < 5%
  • Kationisia tensidejä < 5%
  • Fosfaatteja < 5%

Käyttöohje

TO-6S annostellaan 1% liuokseksi kammiosuihkutuskoneisiin uutta konetta käynnistettäessä. Pestäessä jatkuvasti erittäin likaisia moottoreita annostellaan 2-3% liuokseksi. Pesuaika riippuu osien likaisuudesta ja on noin 5-20 min. Altaisiin annostellaan pesuaine kierrätyksen tehokkuudesta riippuen 2-5% vesiliuokseksi ja ajaksi suositellaan 15-60 min.

Höyrysuihkutuskoneissa käyttöväkevyys on 2-10%. Suositeltava pesuliuoksen käyttölämpötila on yli 60 C. Kammiosuihkutuskoneissa toisinaan esiintyvä vaahtoaminen johtuu joko pesuliuoksen lämpötilan laskemisesta alle 60% C tai pesujauheen yliannostuksesta. Liuoksen väkevyyttä voidaan tarkkailla titraamalla tai seuraamalla pesuaikaa.

Täydennettäessä liuoksen vesimäärää on lisättävä myös jauhetta väkevyyden säilyttämiseksi ennallaan. Liuos säilyttää pesutehonsa 1-6 viikkoa kappaleiden likaisuudesta riippuen. Suojeltava pakkaselta

Pakkauskoko

78040712, 20 kg, säkki

78040710, 120 kg, tynnyri

SP-130 Metalliosien pesuaine (neste)

Tuote on matalavaahtoisena ja soveltuu erityisesti suihku- ja korkeapainepesuun. Sillä voidaan pestä myös kevytmetalliosia.

Tehoaineet

  • Anionisia tensidejä 5-15%
  • Ionittomia tensidejä < 5%
  • NTA 5-15%
  • Fosfonaatteja < 1%
  • Käyttöliuoksen pH 12,5

Käyttöohje

Laimennetaan vedellä: suihkupesukoneet 1-5%, korkeapainekoneet 2-8%. Suihkupesukoneen lämpötila vaihtelee 50 - 80 C. Tarvittava pesuaika, osien likaisuudesta riippuen, 5-15min. Pesuaine kuluu käytössä ja sitä on aika ajoin lisättävä. Pesuaineen pitoisuutta voidaan seurata titraamalla. Suojeltava pakkaselta

Pakkaus ja ympäristö

Pakkaus on polyteenia, puhdistettu pakkaus voidaan hävittää polttamalla asianmukaisessa laitoksessa tai kierrättää.

Pakkauskoko

48046926, 25L

78046911, 200L

Kun tarvitset tehokkaita teollisuuden pesuaineita, ota yhteyttä!