Öljynimeytysmatto kotimaisella valmistuksella kaikkialle Suomeen

Eripro Oy:n tuotteisiin kuuluvat myös kotimaiset, ekologiset öljynimeytysmatot, jotka toimitetaan Espoon ja Vantaan varastoista joka puolelle Suomea – myös ulkomaille. Öljynimeytysmatto on tehokas ja kestävä tuote öljyjen ja öljypitoisten aineiden kuten polttoaineiden, imeyttämiseen. Matoilla voidaan imeyttää myös vettä sekä vesipistoisia nesteitä – erilaiset matot soveltuvat eri aineille. 

Tuotteet valmistetaan laatutyönä tekstiiliteollisuuden puhtaasta ylijäämätekstiileistä, joten niiden käyttö on ympäristöystävällinen teko! Mattoja on saatavilla kevyemmästä imeytyskyvystä vahvaan käyttötarkoituksen mukaan. Myös kokoluokista löytyy variaatioita, samoin väreistä. Tuotteita on helppo käsitellä ja varastoida rullina tai arkkeina.

Tutustu öljynimeytystuotteisiimme

Öljynimeytys

Öljyvahingon sattuessa öljynimeytys tulee hoitaa nopeasti ja tehokkaasti. Maahan, veteen tai viemäriin joutunut öljy aiheuttaa vahinkoa sekä ihmisille että ympäristölle. Se likaa, turmelee ja pilaa maaperää, vesiä, kasvillisuutta, eliöstöä, laitteita sekä rakenteita.

Nopea toiminta mahdollistaa sen, että öljyvahingosta voidaan selvitä täysin ilman jälkitorjuntatöitä tai eläinten likaantumista. Tämä edellyttää, että öljynimeytykseen sopivaa materiaalia sekä rajoittavaa kalustoa on saatavissa mahdollisimman lähellä onnettomuuspaikkaa. On tärkeää, että pienetkin vahingot torjutaan. Niitä tapahtuu merialueilla niin runsaasti, että yhteenlaskettuna ne ylittävät vuosittain suuren vahingon rajan.

Öljynimeytys onnistuu kätevästi öljynimeytysmaton avulla, joka imee öljyn ja nesteet tehokkaasti itseensä. Öljynimeytysmaton koko ja imeytyskyky valitaan öljyn määrän, laadun sekä paikallisten olosuhteiden mukaan. Mattoa voidaan sijoittaa riskialttiiden vuotokohtien alle sekä rantojen yhteyteen myös ennaltaehkäisevänä keinona. Valmiiksi suojattu ympäristö lisää turvallisuutta ja pienentää reaktioaikaa onnettomuustilanteissa.

Oikein toteutettu öljynimeytys pitää rannat ja omaisuuden puhtaina. Öljyvahinkoon kannattaakin varautua etukäteen hankkimalla sopivaa kalustoa, pitämällä sitä helposti saatavilla tai sijoittamalla jo valmiiksi riskialueille. Vahinkotilanteiden harjoittelu etukäteen esimerkiksi sisätiloissa varmistaa oikeaoppisen toiminnan hätätilanteessa.

Öljynimeytys maalla ja vesistössä

Öljynimeytys on erityisen tärkeää luonnon hyvinvoinnin kannalta. Siksi imeytysmattomme on valmistettu laatua ja ympäristöä kunnioittaen. Monikäyttöisten mattojen teho perustuu huovan rakenteeseen, jonka ansiosta niiden kyky imeä erilaisia öljyjä ja nesteitä on erittäin hyvä. Öljynimeytys onnistuu kätevästi sekä maalla että vesistöissä. 

Imeytysaine ympäristöystävällisesti

Imeytysaineena käytämme öljynimeytysraetta. Rae imee nopeasti muun muassa öljyt, rasvat, maalit ja muut nesteet.  Myös rae on ympäristöystävällinen tuote, ja sen käyttö sopii imeytyksen lisäksi orgaanisten ja epäorgaanisten happojen neutralisointiin. 

Öljynimeytysmatto ja muut laadukkaat imeytystuotteet tilaat Eripro Oy:ltä

Mattojen lisäksi imeytystuotteisiimme kuuluvat suojamatot, teollisuuden konepyyhkeet sekä mattojen rullatelineet. Kysy ihmeessä lisää, ammattilaisemme kertovat mielellään tarkempia tietoja tuotteista ja niiden käyttökohteista. 

Tilaukset onnistuvat suurissa erissä konteittain tai lavoittain asiakkaan tarpeen mukaan. Toimitukset tehdään koko Suomen alueelle sekä myös ulkomaille. Tutustu tuotteisiin täältä tai voit ottaa heti yhteyttä tehdä tilauksen. Öljynimeytysmatto tai imeytysaine nopealla toimituksella.