Aerosoli – laatutuotteiden maahantuonti Suomen alueella

aerosoli aerosoli

Eripro Oy on kemikaalien maahantuontiin erikoistunut yritys. Valikoimiimme kuuluu kattava tarjonta aerosoli-tuotteita laadustaan tunnetuilta, tutuilta valmistajilta. Brändit Tectane ja MolySlide, joiden laatutaso hipoo huippua monenlaisissa käyttötarkoituksissa.

Toimitamme asiakkaillemme, kuten teollisuudelle, autokorjaamoille, autojen maahantuojille sekä muille alan ammattilaisille, aerosolia suurissa erissä koko Suomen alueelle ja myös ulkomaille. Varastomme sijaitsevat Espoossa ja Vantaalla, joista toimitukset lähtevät tilattuun kohteeseen luotettavasti ja turvallisesti. Meillä Eripro Oy:ssä pidetään aina huolta, että tilaukset pääsevät matkaan juuri sen suuruisina ja sisällöltään oikeina, kuin on tarkoituskin.

Aerosoli eli painepakkaus tarkoittaa yleensä ponnekaasuun pakattua sumutetta tai suihketta. Torjuntaan ja puhdistukseen käytettävät aerosolit ovat tuotteista yleisimpiä. Monipuolisesta valikoimastamme löydät tehokkaat aerosolit puhdistukseen, öljyämiseen ja pinnoitukseen.

Kaikki tuotteemme on pakattu kestävään ja tiiviiseen pakkaukseen, joka takaa tuotteen säilyvyyden. Säilytyksessä on kuitenkin huomioitava tuotteen käyttöohje, sillä aerosolit ovat usein herkästi syttyviä aineita, joita ei saisi säilyttää esimerkiksi suorassa auringonvalossa eikä yli 50 asteen lämpötilassa. Suojavälineiden käyttö on suositeltavaa, sillä aerosolihiukkasilla on haitallisia vaikutuksia terveyteen. Tutustuthan tarkoin valmistajan antamiin ohjeisiin ennen käyttöä.

Aerosolit moneen tarkoitukseen

Aerosolien valikoimamme on hyvin laaja. Tuotteisiimme kuuluvat muun muassa jarrujen puhdistusaineet, monitoimiöljyt, ketjuöljyt, sinkkisprayt, lasinpesuvaahdot sekä monet muut aerosolit. Aineet ovat laadultaan tehokkaita, mutta hellävaraisia kemikaaleja, joilla työnjäljestä saadaan paras mahdollinen. Tuotteissa on huomioitu myös pohjoisen vaativat olosuhteet, joiden vaihtelevuus ulottuu ääripäästä toiseen aina kireistä pakkasista paahtavaan auringonpaisteeseen. Aerosolien tulee sietää hyvin niin ulkoisia kuin käytöstäkin aiheutuvia rasitteita.

Kaikki tarjoamamme tuotteet täyttävät niille asetetut vaatimukset ja määräykset. Käyttö käy oikeita oppeja noudattaen turvallisesti, ja haluttuun lopputulokseen päästään nopeasti. Ammattilaisemme kertovat mielellään tarkempaa tuotetietoutta ja auttavat valitsemaan yrityksellesi sopivat kemikaalit sekä sopivan kokoiset erät.

Monipuolinen valikoima aerosoleja

Maahantuomme laadukkaita tuotemerkkejä kuten Tectane, MolySlide, HL-Technology. Meiltä löydät mm. seuraavat tuotteet:

  • Jarruosien puhdistusspray, asetoniton
  • Irroitinaine, tehokas ja tunkeutuva
  • Monitoimiöljy
  • Ketjuöljy
  • Valkoinen rasva, litium
  • Lasinpesuvaahto
  • Airspray, palamaton
  • Sinkkispray
  • Alumiinipinnoite
  • Elintarvike luokitellut aerosolit NSF

Pyydä tarjous aerosoleista

Tutustu aerosoli-valikoimaamme ja pyydä tarjous. Kun tietää asioivansa luotettavan tahon kanssa, jonka palvelu ja tuotevalikoima on tarkkaan mietitty asiakkaitaan ajatellen, ovat lähtökohdat omalle onnistumiselle hyvät. Muistathan, että vaikka toimimme Espoossa ja Vantaalla, toimituksemme ulottuvat ympäri maan sekä ulkomaille.

Laadukkat aerosolit saat meidän kauttamme, ota yhteyttä! Katso myös aerosolit elintarviketeollisuuteen.

Hävitä aerosoli turvallisesti

Aerosoli on painepakkaus, joka tulee myös hävittää turvallisesti. Tyhjääkään pakkausta ei saa polttaa eikä puhkaista. Täysin tyhjät ja paineettomat aerosolipakkaukset voi viedä kiinteistön tai ekopisteen pienmetalliastiaan. Ne voi viedä myös jäteaseman metallilavalle, sillä sekä alumiiniset että peltiset aerosolipakkaukset kelpaavat keräykseen. Tyhjän aerosolipakkauksen tunnistaa siitä, ettei se enää ravistettaessa hölsky eikä suuttimesta tule mitään painettaessa. 

Jos pakkaus ei ole tyhjä, on aerosoli vaarallista jätettä. Tällöin tuote on toimitettava vaarallisen jätteen vastaanottopaikkaan jäteasemalle, keräyskonttiin tai kiertävään keräysautoon.